Citate din Star Wars
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Citate din Star Wars
"Oricine poate manui o sabie, dar ratiunea este mult mai dificil de subjugat. Tine minte asta pentru momentul cand vei fi ispitita sa rezolvi o neintelegere folosindu-te de sabie." - Luminara Unduli catre Barriss Offee in Star Wars: Apropierea furtunii.

Laur Fisto- Jedi Master

Midicloriane: 91000
Nivel in Academie: 0
Data de inscriere: 24/10/2010
Varsta: 14
Localizare: Naboo
Re: Citate din Star Wars
Intelepte cuvinte, si intradevar, cu sabia nu poti rezolva nimic daca nu gandesti cum sa o folosesti !

AlMik- Fan Star Wars

Midicloriane: 3
Data de inscriere: 12/02/2012
Re: Citate din Star Wars
"Uită vechile măsuri. Uită ce ai învăţat, uită ce ai învăţat!" -Yoda catre Luke in Star Wars: Empire Strikes Back
"Recunoaşterea propriei ignoranţe este primul pas spre înţelepciune!"- Luke si-a amintit de invatatura aceast a maestrului Yoda in Star Wars: Umbrele Imperiului
"Viaţa ta iţi aparţine, Anakin, şi nu este a mea, pentru a ţi-o lua sau dărui.(...) Eu te-am ajutat doar s-o păstrezi" - Luminara Unduli catre Anakin Skywalker in Star Wars: Aproprierea furtunii
De fapt in post-ul meu pe care l-ai comentat este vorba despre ca nu trebuie sa folosesti sabia la negocieri sau alte lucruri ci mintea. Se poate folosi sabia de cat in scop de aparare.
"Recunoaşterea propriei ignoranţe este primul pas spre înţelepciune!"- Luke si-a amintit de invatatura aceast a maestrului Yoda in Star Wars: Umbrele Imperiului
"Viaţa ta iţi aparţine, Anakin, şi nu este a mea, pentru a ţi-o lua sau dărui.(...) Eu te-am ajutat doar s-o păstrezi" - Luminara Unduli catre Anakin Skywalker in Star Wars: Aproprierea furtunii
De fapt in post-ul meu pe care l-ai comentat este vorba despre ca nu trebuie sa folosesti sabia la negocieri sau alte lucruri ci mintea. Se poate folosi sabia de cat in scop de aparare.

Laur Fisto- Jedi Master

Midicloriane: 91000
Data de inscriere: 24/10/2010
Varsta: 14
Localizare: Naboo
Subiecte similare» Citate Favorite
» Ezel - Replici , Citate si Traduceri
» Maxime celebre, citate celebre
» Carti online
» Cucereste inima unui star(Sasusaku)
» Ezel - Replici , Citate si Traduceri